Gucci

Välkommen att kontakta oss på Tel. 08-651 00 32Gucci är ett italienskt modehus inom couture och prêt-à-porter, grundat 1921 av Guccio Gucci i Florens, Italien. Ursprungligen var sadelmakare och exklusiva laxerprodukter Guccis inriktning men på 1930-talet tillkom väskor och resgods och 1947 lanserades "Bamboo", den väska med bambuhandtag som tillsammans med en loafer med betselspänne kommit att bli företagets designikon. Vid mitten av 1960-talet var Gucci ett av världens mest glamorösa varumärken och man expanderade utomlands.
Modehuset/lädermakariet är ett av världens starkaste lyxmärken och kontrolleras av Pinault Printemps Redoute-gruppen. Historien om Gucci har alla ingredienser – kändisar, familjeintriger, till och med mord. Gucci är framförallt kända för sina exklusiva väskor men har ett brett sortiment som omfattar det mesta inom mode och accesoarer och sträcker sig ända till hundleksaker och tapeter. Modehuset är väldigt känt för det klassiska beigea GG-monogrammet där det ena G:et alltid ses i rättvinkel medan det andra är upp och ner.Detta för att loggan alltid skall se likadan ut , hur eller varifrån man ser den.
Detta är en av de mest kända varumärkena i världen, och säkert en av de mest kända på glasögon marknaden. Dess samlingar erbjuder en rad modeller som syftar till att kombinera stil och sofistikerade behov, alla kännetecknas av Guccis stil och omisskännliga ikoniska element. Dessa produkter riktar sig till både manliga och kvinnliga konsumenter i åldern mellan 20 och 50 och är placerade i premium och lyx marknadssegment.
 
Pris: från 2800:-


Välkommen in till oss, så berättar vi vad vi kan hjälpa dig med!