Prada

Välkommen att kontakta oss på Tel. 08-651 00 32Prada. företaget startades av Mario Prada Under namnet Fratelli Prada (Prada Bröder) som från början tillverkade endast skinnprodukter.
Dagens Prada är ett italienskt modehus inom haute couture och accessoarer samt glasögon, grundat i Milano. Vid Mario Pradas död i mitten av 50-talet togs verksamheten över tillfälligt av svärdottern som ledde företaget i nästan 20 år. Dennas dotter Miuccia anslöt sig 1970.Sedan 1980 drivs företaget helt av Mario Pradas barnbarn Miuccia Prada. Pradas lillasyster-märke heter Miu-Miu som är döpt efter Miuccias smeknamn MiuMiu.Både Prada och MiuMiu är omtalade för sina klädkreationer även på grund av deras exklusiva väskor, skor och bågar. De mest exklusiva väskorna är sydda i lamm, orm och krokodilskinn och kan vara prydda med guld och eller/ädelstenar.Prada vänder sig till både yngre och äldre genom sin breda kollektion.

Bågarna är prisvärda och tilltalar de flesta. Märket Prada är liksom Gucci, Dior och liknande, mycket omtalade inom modeindustrin. Loggan har blivit en statussymbol inom vissa kretsar, även om den kallas för "anti-status" då logon inte är så skyltande. Prada har tidigare samarbetat med företaget bakom Louis Vuitton.

 

Pris: från 1650:-

 


Välkommen in till oss, så berättar vi vad vi kan hjälpa dig med!