Inface


Välkommen att kontakta oss på Tel. 08-651 00 32Inface grundades 1987 av optiker Hans Laurensen, men Inface historia går ännu längre bak:


År 1957 Hans Laurensen far Kristian Laurensen öppnade sin första optiska showroom och banade väg för familjen att engagera sig i den optiska industrin. Kristian Laurensen en utbildad optiker och urmakare hade en naturlig känsla för de små detaljerna. Idag är detta ett av de viktigaste elementen i Inface samlingen, känslan för de minsta detaljerna för att säkerställa ett vackert passande ram.

På 1970-talet Hans öppnade sin första optiska butik i Danmark. Tanken var att ha de mest fashionabla ramar i bästa möjliga kvalitet i butiken. Butiken var mycket framgångsrik och fler butiker öppnas. På 1980-talet Hans började leta efter priset vänliga alternativ till de stora men dyra ramar i butikerna.

Hitta "billiga" ramar var inte ett problem - men att hitta äkta design i ett bra prisnivå var. Så i slutet av 1980-talet började Hans att designa sin egen linje av ramar kallad Inface som ett verkligt alternativ till de dyrare ramar. Hans använde sina färdigheter som en begåvad designer och en utbildad optiker och Inface linjen blev en omedelbar succé!

Med Inface linjen kunderna kan nu köpa en prisvärd ram utan att kompromissa med kvalitet och kopplingen. Och så, var Inface född!

År 1995 alla 13 optiska butiker såldes och från den dagen all ansträngning och fokus sattes i den fortsatta utvecklingen av Inface varumärke. Under 2005 Mette och Thomas Laursen, båda utbildade optiker blev delägare och partner Inface Company. Inface Company 100% ägs av Laursen familjen.Inface är ett familjeföretag baserat i hjärtat av Danmark. Bolagets ägare Hans, Thomas och Mette Laurensen bor i samma område som företaget huvudkontor, omgiven av den råa men vackra danska naturen. Mette och Thomas är dotter och son till företagets grundare Hans. Alla tre är utbildade optiker och använder sina kunskaper inom optikbranschen för att möta utmaningarna i den optiska verksamheten."Vi använder vår kompetens och erfarenhet som optiker för att skapa endast ramar som vi skulle vara glada och stolta över att sälja direkt till konsumenterna själva"

Den Inface Konceptet handlar om att skapa vackra autentiska ramkonstruktion och föra den till konsumenterna, i ett mycket bekvämt prisnivå. Även om varje bildruta i samlingen är unik och även om varje liten detalj tas om hand, förblir vår prispolitik samma - värde för pengarna!

De Inface företagare är alla utbildade optiker och erfarenhet av att arbeta som optiker bör gynna konsumenterna - inte bara vi designar ramarna, vi vet även våra kunder!

Inface Företag vill omfamna och passa mode ramar till många typer av ansikten - från barn till vuxna - därför samlingen innehåller en stor mängd olika former, storlekar, färger och material."Enkelhet är ett viktigt ord i vår design - enkel och enkelhet med vackra detaljerIdag Inface kollektionen säljs i mer än 25 länder världen över. Med huvudkontor i Danmark och 35 entusiastiska medarbetare, inklusive designers och säljkår, har Inface stor framgång. Genom att erbjuda ursprungliga lyx glasögon i ett mycket bekvämt prisnivå konceptet är fortfarande samma dag som det var tillbaka när Inface grundades.Vi älskar ramar och vi älskar vårt yrke "

Design by optiker:

Inface företagets designteam är en perfekt blandning av industridesigners, specialister färg och optiker. Vi använder externa designers från många olika länder för att säkerställa att konstruktionen inte blir en tredimensionell. Genom att låta i impulser från olika kulturer och traditioner konstruktion ser vi till att våra egna dansk design inte blir introvert eller tråkigt. Vi har tvingat oss att använda våra mångåriga erfarenhet av att arbeta som optiker för att säkerställa att varje bildruta i Inface samlingen inte bara ser bra ut men faktiskt också passar mänskligt ansikte. Vi kallar det "passar på en gång" effekt.

Inga genvägar tillåtet!

Varje ram i Inface kollektionen har designats från grunden - det betyder att vi inte gör saker på ett enkelt sätt. Därför kan du vara säker på att varje bildruta i samlingen är unik. Ovanpå det varje ram har gått igenom många processer innan den faktiska produktionen börjar. Vi tillbringar mycket tid på att hitta den perfekta passform och rening färger och former. Inga genvägar är tillåtna!Dansk design är i många delar av världen känd för gediget hantverk och smart design. Du hittar dansk design i allt från hi-fi radioapparater, väderkvarnar, fartyg, möbler etc. De danska formgivarna har alltid erkänts för sin förmåga att förbättra befintliga idéer och "komma till saken". Enkelhet och funktionalitet har varit nyckelorden för många decennier. Idag den danska designtradition är så mycket mer än bara enkel rening.

Pris: från 1700:-


Hej. Har du frågor, eller vill boka en tid hos oss? Ring: 08 - 651 00 32