Silhouette


Välkommen att kontakta oss på Tel. 08-651 00 32
Se utan gränser med  bågar från Österikiska Silhouette.


Silhouette började med en vision - glasögon som tillbehör - år 1964, och nu är det ledande varumärket i lätta glasögonbågar över hela världen. Under detta varumärke, finner man det lättaste glasögonbågen i världen till största delen handgjorda i en individuell design, och till sin hjälp har företaget de bästa materialen och den senaste tekniken.


Med en garnityr fria från, skruvar, gångjärn, och nästan viktlös under varumärket Titan Minimal Art, har denna österrikiska familjeföretag revolutionerat marknaden för glasögonbågar. Silhouettes tillverkade bågar har varit på mer än 30 NASA uppdrag i yttre rymden, burits under turnéer runt om i världen av medlemmar ur Wiens filharmoniska orkester, och är det första valet av glasögonbågar för stora namn inom underhållningsbranschen, näringsliv och politik.


 

Silhouettes garnityr i super titan ger en båg-lös estetik med säkert periferiseende och en unik lätthet. Materialet Titan medför att bågen blir otroligt lätt samt är tålig och slitstark. Silhouettes garnityr finns i en mängd olika former, färger och designer. Vi tillhandahåller ännu flera modeller av Silhouttes bågar än de modeller som beskrivs på den här sidan. Ring gärna om du letar efter en Silhouttes modell som beskrivs inte här.Silhouette Minimal Art, The MUST Collection

Tidlös design för en enastående stil och komfort, ett måste för varje ansikte. Hög teknologisk titanium, världens lättaste, starkaste och mest använda material för tillverkning av bågar. Inga gångjärn som kan brytas och ingen skruv som kan lossna.Pris: 2690:-

SPX CONNECTION revolutionerande.
Tålig, patenterad glas montering med SPX skalmar. Fjäderlätt Korrosionsfri, robusta och flexibla skalmar i high-tech titan och SPX + för bästa komfort. Skruv-fri Patenterad och långsiktig underhållsfria gångjärn. Hypoallergen Material med optimal kompatibilitet Sportig design i många färger och kombinationer form. Mjuka, patenterad, vadderad och individuellt justerbara näs-bryggor för bästa komfort.


Pris: 2900:-Silhouette TITAN EDGE ett dramatiskt program av trend och sofistikation.

En vibrerande ögonfångare för överdådig utseende. Det idealiska sortimentet för den modemedvetna personligheten.

Pris 2860:-Silhouette TITAN ENVISO är framtaget för den med säker synpunkt.

Den perfekta balansen mellan tidlös design och modetrender. De fyndiga titaniska gångjärnen kräver inte någon justering.

Pris: 2900:-Silhouette INTARSIA & INFINITO ren elegans understryker skönhet på ett mästerligt och raffinerat sätt.

Unik elegans är självklart för dem som ser livet genom ett par av Silhouette Luxury. Med en kombination av utmärkande hantverk och utomordentligt material framträder bågen som en ädelsten, och ger ansiktet som bär den ett tilltalande intryck och utseende. Bågar från silhouettes Luxury kollektion framhäver elegans och världsvana för ansikten som bär dem även vid vardaglig bruk och inte bara vid speciella tillfällen.

Pris: 3250:-

4 Nya kollektioner bågar från Silhouette 3 av dem med briljantslipade kristaller finns nu att njuta av. Här kommer en kort presentation och prisuppgifter.Silhouette The STUDIO COLLECTION. Den eleganta och glamourösa 70 tals designen har blivit en trend igen: den har återupplivats i den legendariska STUDIO 54,s anda. Den pånyttfödda, chica, glamourösa, eleganta 70-tals designen får inte missas av någon dam som bär glasögon. Bågar ur Studio Collection ökar glasens främsta uppgift: ATT SE BÄTTRE, ett nöje som är kombinerad med öppenhet och lätthet.

Bågens estetiska form gör det möjligt att bärarens ansikte kommer att stråla i en perfekt harmoni. Bågen är gjord av en extrem lätt material kallad för SPX. Detta är Silhouettes egen flexibla, elastiska, formstabila och allergi-vänliga material.

Pris: 3150:-
Silhouette SENSAZIONE.

Upptäck det utsökta stycket av smycken med ren, subtel lätthet. Den nya Silhouette Sensazione. Dess bräckliga närvaro och subtila glamour gör det till det perfekta valet för varje kvinna som älskar elegans. Ett obegränsat vacker tolkning av elegans: en känslig del av titan komponerar extravagant skalm-design i en flytande , lekfull form. Det är vad Silhouette´s nya Sensazione handlar om. Sensazione kan fascinera med sitt mjuka kontrast-rika värld av färger. Variationen av klassiska färger på övre och nedre delen av skalmar är förtrollande och leker med moderna kontraster som på ett attraktivt sätt får liv i sina dekorativa detaljer. Den här bågen är helt enkelt en ;sensation;.

Pris: 3150:-

Silhoutte ZENLIGHT.En tydlig design sätter mångfacetterade accenter på bågen. Den sensuella, rika färgnyansen möter och skapar många raffinerade, glättade effekter. Resultatet är en lyckad symbios med högteknologisk material.

Pris: 3500:-
Silhoutte CRYSTALS A WOMAN´S PASSION.Gem Stone. Kristal

Utsökt lätthet för varje ögonblick. Inspirerad av luftens lätthet svävar en bit kristall i mitten av en elegant korsning av titan. En verklig konstnärlig teknik från juvelindustrin som gör kristallen till en exkluusivt blickfång. Kombinationen av metall och pärlskimrande-silkeslen skimmer av SPX, erbjuder ett imponerande utseende.

Pris: 5350:-


Light Attraction: Kristal

Dessa Silhoutte modeller ger din vardag en glittrig känsla och elgans. Dem strategisk placerade kristaller är en riktig höjdpunkt på bågen. De harmoniskt svepande linjer som går ihop bara mot slutet skalmens slut ger designen dess moderna utseende. De subtilt färgade kristaller är en diskret kontrast till färgen på metallen och skapar glamorösa accenter.Pris: 3850:-Sparkling Icon: Kristal

Purism i dess fullständiga form. Tidslös, tydlig design ikon utan skruvar och gångjärn eröverar nu även världen av kristaler. Bågen är gjord av flexibel titanium som är lika lätt som en fjäder. Den lättaste bågen i hela världen kombinerar hög komfort med abslout elegans. Den höga komplexa geometrin i kristaller skapar mystik och glittrande stunder.Pris: 3500:-

 

 

Några modeller från den Österrikska tillverkare av glasögonbågar Silhouette.


Silhoutte TITTAN IMPRESSON   


Utformningen av Titan Impressions speglar essensen av det som du har kommit att förvänta dig av en Silhouette . Lätthet och högsta komfort , som definieras av rena , flytande linjer , reducerad till det väsentliga . I kombination med den oefterhärmliga känsla av high - tech titan och SPX + och den varma överklagande av deras färger .

" Min favoritfärg är färgstark . " Det kan inte vara mer konkret än Walter Gropius var att formulera sin bekräftelse av färg . Den tyska arkitekten var grundaren av Bauhaus , idag känt över hela världen som hem för den avantgardistiska av klassiska moderna inom alla områden av liberala konsthantverk . Det är en liten bit av Gropius i oss alla . Bortsett från deras fashionabla aspekt , färgerna är ett uttryck för känslor , de står för individualitet och utlånd att " vissa något " . Silhouette tar hänsyn till detta med åtta nya färger och glasformer för ett perfekt Titan Intryck , utökande av den befintliga, djärva färgkonceptet med pastelltoner, mjuk och silkeslen för damer , cool och maskulin för herrar .  


Pris :    2950:-Silhoutte SPX CONNECTION   2950:-Silhoutte TITAN MINIMAL ART   2650:-Välkommen in till oss, så berättar vi vad vi kan hjälpa dig med!