Silhouette


Välkommen att kontakta oss på Tel. 08-651 00 32
Se utan gränser med  bågar från Österikiska Silhouette.


Silhouette började med en vision - glasögon som tillbehör - år 1964, och nu är det ledande varumärket i lätta glasögonbågar över hela världen. Under detta varumärke, finner man det lättaste glasögonbågen i världen till största delen handgjorda i en individuell design, och till sin hjälp har företaget de bästa materialen och den senaste tekniken.


Med en garnityr fria från, skruvar, gångjärn, och nästan viktlös under varumärket Titan Minimal Art, har denna österrikiska familjeföretag revolutionerat marknaden för glasögonbågar. Silhouettes tillverkade bågar har varit på mer än 30 NASA uppdrag i yttre rymden, burits under turnéer runt om i världen av medlemmar ur Wiens filharmoniska orkester, och är det första valet av glasögonbågar för stora namn inom underhållningsbranschen, näringsliv och politik.


 

Silhouettes garnityr i super titan ger en båg-lös estetik med säkert periferiseende och en unik lätthet. Materialet Titan medför att bågen blir otroligt lätt samt är tålig och slitstark. Silhouettes garnityr finns i en mängd olika former, färger och designer. Vi tillhandahåller ännu flera modeller av Silhouttes bågar än de modeller som beskrivs på den här sidan. Ring gärna om du letar efter en Silhouttes modell som beskrivs inte här.Silhouette Minimal Art, The MUST Collection

Tidlös design för en enastående stil och komfort, ett måste för varje ansikte. Hög teknologisk titanium, världens lättaste, starkaste och mest använda material för tillverkning av bågar. Inga gångjärn som kan brytas och ingen skruv som kan lossna. TMA tack vare sina exklusiva linsformer och färgval, är den senaste versionen av Silhouettes designikon Titan Minimal Art, som erbjuder ännu mer frihet att uttrycka bärarens personliga stil.Pris: 3200:-

Charming Diva


Diva-sortimentet definieras av dess flytande, feminina, vågiga design. I den nya Charming Diva-kollektionen är dessa vågelement prydda med överdådig pärlemor - ett naturligt material som gör varje bit till ett modeslag.

Pris: 3770:-


TMA - The Icon

När den dök upp för första gången 1999, revolutionerade fjäderljuset Titan Minimal Art-modellen den globala marknaden för bågar. Nu, 20 år senare, har det blivit en av de mest ikoniska designerna i glasögonvärlden. Det är ett perfekt tillfälle att fira med ett nytt nytt utseende.

Pris: 3300:-TMA - Ikonen. Accent Rings


TMA - Ikonen. Accent Rings-kollektionen omdefinierar ljushet och karaktär. Tillverkad av kraftfull titan och lätt SPX® + och dess imponerande sammansmältning av skruvfria och ramlösa stilar skapar en perfekt, individuellt utseende.


Pris:  3595:-


 


Hej. Har du frågor, eller vill boka en tid hos oss? Ring: 08 - 651 00 32